Mijn naam is Hanneke Engels, 38 jaar en woonachtig in Bemmel. Wat fijn dat u mij gevonden heeft! Ik ben moeder van een dochter en een zoon en weet net als alle ouders dat de taak als opvoeder niet altijd de makkelijkste is.
Na mijn middelbare school studeerde ik in 2005 af aan de PABO (opleiding tot groepsleerkracht in het basisonderwijs). De ontwikkeling van kinderen trok al vroeg mijn aandacht. Opvoeding is daarin een zeer belangrijke factor.
Na deze studie heb ik ruimte gegeven aan een andere grote passie van mij, de muziek! Waar ik nog steeds werkzaam in ben.

Naast mijn werk als zangeres en actrice merk ik steeds vaker dat ik ook op andere manieren van betekenis wil zijn voor een ander middels het inzetten van mijn talenten. Dit heeft geresulteerd in de opleiding tot opvoed- en gezinscoaching en kindcoaching die ik bij BGL&partners afrondde.

Zowel in muziek als in coaching sta ik graag in verbinding en stem ik af op wat er gebeurt. Ik vind het belangrijk iets te kunnen betekenen wat wezenlijk is voor een vader, moeder of kind. Door middel van deze verbinding bied ik mensen inzichten, een oordeelloos luisterend oor, verhelder ik patronen en zet aan tot een positieve verandering. Dit is dan ook mijn missie binnen de coaching. 

Anderen over mij

Anoniem

“Hanneke is een goede gesprekspartner, speelde goed in op onze situatie en probeerde mee te denken in onze problemen. We hebben ook veel interessante nieuwe inzichten gekregen waar we zelf nog niet aan gedacht hadden.
We zijn met onze dochter recentelijk een traject ingegaan vanuit school omdat haar gedrag de laatste tijd toch wel erg vaak escaleert. Dit is een stap die we mede dankzij jouw coaching hebben durven maken, dankjewel daarvoor!”

Mirella
"Mensen zien is een gave, helemaal wanneer je de ander het gevoel kan geven dat je gezien wordt.
Dank je wel voor dat je me zag, toen ik het nodig had om gezien te worden.”

M.P. uit L.
“Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Hanneke luistert aandachtig en filtert hieruit waar de behoeften liggen.
Hanneke is een vriendelijk en warm persoon. Ze geeft concrete handvaten en tips. Relativeert en plaats bepaalde zaken in perspectief. 
Dit was onze eerste ervaring met coaching maar dit was wel ongeveer wat ik ervan verwachtte.”