Nieuw! Theatercoaching!!

Hoe fijn zou het zijn als kinderen de taal van hun lijf (weer) leren kennen? Wat vertelt jouw lijf je eigenlijk? Hoe kom je over? Sta je als een huis of meer ls een muis?
Durf je mensen aan te kijken, of kijk je liever naar de grond? Durf je je stem te laten klinken of blijven de woorden steken in je mond? En wat gebeurt er als je boos wordt? Of juist verdrietig, bang of heel blij? Hoe ziet dat eruit? Waar dient het voor? En hoe kun je je emoties beïnvloeden?

“Als kindercoach werk ik graag met theatervormen. Ik ben van mening dat kinderen het beste leren door te doen, te ervaren en door te voelen. Om zo op een voor hen prettige manier om te gaan met de wereld om hen heen."

Okee… Theatercoaching….. Is dat net zoiets als theaterles op een leuke toneelschool?
Het antwoord daarop is nee…
Theatercoaching is een vorm van coaching waarin kinderen in groepsverband (6 tot 8 kinderen) begeleid worden in hun weerbaarheid en emotie regulatie. Middels theatervormen (met name spel) leren ze hun emoties ontdekken, herkennen en leren ze er invloed op uit te oefenen op hun gedachten en gedrag. Ook ontdekken ze hun talenten, leren ze beter voor zichzelf op te komen en te ontspannen. Kortom, dichter bij zichzelf te staan. Deze theatercoaching van 5 bijeenkomsten sluit het beste aan bij kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Binnenkort zal deze unieke Theatercoaching van start gaan. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of uw kind alvast opgeven? Laat het gerust weten via info@hannekeengels.nl
En houd deze pagina in de gaten voor de plaats, tijd en prijs. Deze zal binnenkort bekend worden gemaakt.