In mijn werk als coach zoek ik in eerste instantie naar een juiste verbinding. Wederzijds vertrouwen vormt de basis voor een succesvolle coaching. Met een open, frisse blik stap ik in een traject en zoom ik in op jouw/jullie proces en behoeften (of dat van je kind). Waar sta je op dit moment? Waar wil je naartoe? Wat heb je nodig om de eerste stap te zetten in de richting die jij op wilt gaan? Door middel van verschillende werkvormen en interventies kan ik je de passende hulp bieden. Altijd oplossingsgericht. Wat is wél mogelijk? Wat kan ik wél veranderen? Daarnaast kijk ik samen met jou, indien nodig, ook naar de invloed van je hele systeem (het gezin, school, werksituatie etc).
In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende materialen, gesprekstechnieken, lichaamswerk, muziek, dans, spel, creativiteit. Altijd in afstemming met jouw behoefte hierin

In ongeveer 5-8 sessies van 1 á 1,5 uur zetten we stappen in de gewenste richting. Zodat je zelf weer verder kunt met alle nieuwe inzichten en veranderingen die je hebt verworven.